Terug Terug

Wie zijn wij?

Sweelincklaan

ISW Sweelincklaan is een gezellige, kleinere locatie voor voortgezet onderwijs in ’s-Gravenzande. Op onze locatie ben je welkom met de volgende adviezen: kader/mavo, mavo, mavo/havo, havo, havo/vwo en vwo.

Met een kader/mavo-advies, volg je bij ons het mavoprogramma, maar dan met extra begeleiding voor Nederlands en rekenen/wiskunde om zo je doel te bereiken: doorstroom naar mavo klas 2.

Met een mavo-advies gaan we samen aan het werk op weg naar een mooi mavo-diploma, waarna je door kunt stromen naar MBO 4 of de havo.

Binnen de mavo/havo-brugklas kijken wij met jou en je ouders wat de goede weg is voor klas 2: havo 2 of mavo 2? Een extra jaar dus om uit te zoeken waar jij het best op je plek zit!

Met mavo en mavo/havo heb je de keuze of je de reguliere SWLN of de SWLN montessoristroom wilt volgen. Wat past bij jou? Een route waarbij de docent samen met jou de leerstof doorloopt? Kies dan voor de reguliere stroom. De montessoristroom is geschikt voor leerlingen die zelfstandig zijn, goed overzicht hebben op hun schoolwerk en planning. Binnen de montessoristroom werken we met een tweejarige, brede brugklas. Het is een mavo-havo-vwo gemengde brugklas. 

Je van welkom in de montessoristroom met een mavo-, mavo/havo-, havo-, havo/vwo- of vwo-advies. We geven les op twee niveaus: mavo/havo en havo/vwo.

Wist je dat? Ons gebouw staat er al best lang, veel ouders hebben in deze school nog les gehad. Toch is de binnenkant van de school modern en van deze tijd. We zijn nog steeds heel blij met onze nieuwe leerpleinen en de vernieuwde aula. Binnenkort krijgen we ook nog twee mooie splinternieuwe gymzalen!